Team - Jos van Boom

Medewerkers

Harm van Boom

Eigenaar, zakelijke en particuliere verzekeringen, gecertificeerd risico-inventarisatie voor MKB
077-3512886
06-53893354

De 4e generatie in dit familiebedrijf. Service, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingen creëren, zijn woorden waar wij voor willen staan. Net even verder kijken en zoeken naar de juiste oplossing.
In een markt waar alle kantoren alleen maar groter en onpersoonlijker worden willen wij met korte lijnen, kennis en persoonlijk advies onze relatie adviseren en terzijde staan.
Het bezoeken van de klant en zien wat en waar het allemaal echt gebeurt en dan samen inventariseren welke risico’s hij zelf kan dragen en welke risico’s moeten worden afgedekt dat geeft voldoening.

Petra Gorissen

Medewerkster Binnendienst, specialisatie zakelijk
077-3512886

Werkzaam zijn bij een bedrijf waar je dicht bij de klanten staat. Juist die persoonlijke aandacht, dat directe klantcontact, zowel telefonisch als op kantoor, maakt dat de afstand letterlijk en figuurlijk klein is. Klanten weten ons te vinden.
Samen met Harm en Gerja onze klanten ontzorgen met hun vraagstukken. Samen met de klant mee denken en zoeken naar het optimale resultaat voor de klant !
De ambitie en het enthousiasme waarmee Jos van Boom Advies de markt wil veroveren, spreekt mij enorm aan en maakt dat ik hier graag in bijdraag!

Gerja Everhardus

Medewerkster binnendienst, specialisatie particulieren en administratie
077-3512886

Begonnen als stagiaire in 1999 en nooit meer weggegaan, het voelt hier voor mij bijna als tweede thuis.
Er is veel veranderd in de loop der jaren in het verzekeringsland, met name in de digitalisering, maar ons persoonlijke contact met klanten, de korte lijntjes, dat is gelijk gebleven.
Het ontzorgen van klanten bij schades, van de eerste melding tot de uitkering en alles wat daarbij komt kijken is wat ik graag voor u doe. Ik vind het een uitdaging om te proberen aan een vervelende situatie een positieve draai te geven.