Erkend MKB adviseur / Risico Inventarisatie

Wat behelst dat en wat kunnen wij hierin voor u betekenen.

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand.
Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken.

Risico’s durven nemen hoort bij ondernemen. Maar hoe weet u nu zeker dat u de risico’s in beeld heeft die de grootste impact hebben op uw bedrijfsvoering.
Denk aan de gevolgen van een calamiteit bijvoorbeeld bij de leverancier, afnemer of transporteur. “In control” zijn wordt steeds belangrijker.
Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met uw risico-inventarisatie. Inventariseren van de bedrijfsprocessen geeft inzicht in de impact van een calamiteit op het bedrijf.
U krijgt een persoonlijk advies passend bij uw bedrijf en uw situatie. Waar is de urgentie het hoogst? En vervolgens welke aanpak past daar het beste bij?
Dan hebben we het niet over hoeveel geld u ontvangt van de verzekeraar wanneer er een calamiteit plaatsvindt.
Natuurlijk blijven goede verzekeringen belangrijk voor wanneer u schade heeft. Maar wat we steeds meer zien, is dat ondernemers juist na schade of een calamiteit behoefte hebben aan preventieadvies en begeleiding.

Zo’n geheel onafhankelijke advies werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op zaken waar u zelf waarschijnlijk nog helemaal niet over heeft nagedacht.
Wij kijken o.a. naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.
En gaan dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan, welke risico’s u zelf wilt dragen en welke risico’s u niet zelf wilt of kunt dragen en of verzekeren.
Mede hierdoor verkleinen we de kans op mogelijke hobbels en beperken we dat de toekomst van uw bedrijf in gevaar komt.
Dit advies staat los van of u wel of niet via ons bent verzekerd.

Al sinds 1883 het vertrouwde adres voor uw verzekeringen!