Woonhuis

Woonpakket

 • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
 • Pakketkorting tot wel 10%
 • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Premie besparen met een Woonpakket

Met een Woonpakket van Jos van Boom Advies combineert u de verzekeringen voor in en om uw woning in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet u zeker dat er geen gaten in de dekkingen zijn of dat u dubbel verzekerd bent. Bovendien ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijke pakketkorting! 

Hoe meer polissen u in uw Woonpakket opneemt, hoe hoger uw pakketkorting wordt. Meestal krijgt u al een korting zodra u twee verzekeringen combineert. De totale korting kan wel oplopen tot 10%. U kunt de volgende verzekeringen combineren in een Woonpakket:

 • Woonhuisverzekering (opstal)

  De Woonhuisverzekering (opstal) dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Met de Woonhuisverzekering loopt u geen risico op onderverzekering en bent u bent uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”. 

 • Inboedelverzekering

  De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Deze Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen de gevolgen van schade aan derden die door gezinsleden worden verzoorzaakt en waarvoor zij aansprakelijkheid worden gesteld. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico. 

 • Rechtsbijstandverzekering

  Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van onder andere een advocaat bij juridische procedures of een rechtszaak als gevolg van een  conflict. 

 • Ongevallenverzekering

  Met de Ongevallenverzekering verzekert u zichzelf en uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Vaak geldt er een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. 

 • Doorlopende Reisverzekering

  Binnen het Woonpakket kunt u ook kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Hiermee bent u het gehele jaar door verzekerd van een onbezorgde vakantie. De verzekering is uit te breiden met dekkingen voor annulering van uw reis of voor extra risico's die verbonden zijn aan wintersport en onderwatersport. 

Vragen over uw pakketverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (077) 351 28 86.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.